dilluns, 28 de desembre del 2020

Desafiar les regles

 

A la ciutat, tot i que fa temps que els vehicles van desaparèixer, les persones continuen creuant els carrers pel passos de zebra. Uns mesos enrere, algú va intentar incomplir la regla, però fou recriminat de seguida per la resta de la gent. Temps després, una altra persona repetí l'acció amb major fermesa. El van detenir i ningú no l'ha tornat a veure. Cada vegada hi ha més intents de dur a terme la infracció. Els qui ho fan són executats en públic. Hi ha vigilància permanent a tots els passos de zebra. Tanmateix, la tensió que es respira fa pensar en un enfrontament igualat entre dos bàndols.

4 comentaris:

  1. De normes, regles i lleis absurdes, en tenim un munt... si, en aquests cas, els dos bàndols estan bastant igualats, cosa que no és gens estranya, perquè passa sovint, vol dir només una cosa que a aquestes alçades ja la tenim comprovada com una certesa: el món està ple de ximples.

    ResponElimina
  2. En aquesta ciutat més els valdria que tornessin els cotxes.
    A les altres no ens en calen tants.

    ResponElimina
  3. Pensa que si no passes pel pas de vianants pots ensopegar amb una bola de ciment o patir un atac epilèptic amb un terra pintat de colors...

    ResponElimina
  4. Carme: No seré jo qui mostre desacord amb la sentència final del teu comentari.

    xavier: Tota la raó. Per altra banda, no acabe d'entendre perquè no hi ha ni tan sols bicicletes.

    XeXu: Això que dius em fa pensar en alguna mena de videojoc.


    Vicent

    ResponElimina